Το Αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του

Η εταιρεία Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από τον αείμνηστο Ηλία Καμμένο.

Ο Ηλίας Καμμένος ξεκίνησε από ένα μικρό πρατήριο καυσίμων και κατάστημα ανταλλακτικών στη Λ. Συγγρού το 1954.

Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία και με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο κατάφερε να οικοδομήσει το Συγκρότημα Εταιρειών «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ» με πρωτοστάτη την Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.

Η Εταιρεία μας, με αντικείμενο τις Εισαγωγές Αυτοκινήτων, τις Μοτοσυκλέτες, τα Συνεργεία, Σταθμούς Αυτοκινήτων και Πρατήρια Βενζίνης εξελίχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες στο χώρο των μηχανοκίνητων οχημάτων. Από το 1960 μέχρι σήμερα η «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έχει αντιπροσωπεύσει πολλές γνωστές αγαπημένες μας εταιριες.

Τα πρώτα χρόνια εισήγαγε αυτοκίνητα από ανατολικές χώρες της Ευρώπης όπως τα Wartburg, Barkas, Trabant, Fiat Polski και Autobianchi. Ακολούθησαν η Γενική Αντιπροσωπία της Daihatsu στην Ελλάδα, η Kawasaki και συμμετοχή στη Lancia.

Κατά τη δεκαετία του ’70 η Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. επεκτάθηκε και σε άλλες μάρκες όπως οι μοτοσυκλέτες Triumph, Ducatti & Lambretta καθώς υπήρξε και αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Hino Contessa, Saab, Aston Martin και Alfa Romeo.

Στηριζόμενη στους ανθρώπους της και τις αξίες που πρεσβεύουν -την τιμιότητα και την εργατικότητα, η νέα γενιά της Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. έρχεται σήμερα ανανεωμένη, να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.

Στην έκθεσή μας στη Λ. Συγγρού 196, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι έτοιμη να σας προτείνει υπεύθυνα επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας με γνώμονα την καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

Έχοντας επενδύσει στις σχέσεις μας με συνεργάτες που αποδεικνύουν εδώ και δεκαετίες την αξιοπιστία τους στην αγορά, σας προσκαλούμε να αναζητήσετε μαζί μας ό,τι όχημα επιθυμείτε. Στόχος μας είναι να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε.

Ευχαριστούμε τους παλιούς συνεργάτες που μας καθοδήγησαν και τους νέους που εργάζονται καθημερινά μαζί μας.

Το Αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του.